Spring til indhold

Spørgsmål & svar

Hvorfor har du ikke priser under bestilling?

Hvert værk er unikt og det er svært at lave en prisliste udfra de mange muligheder der er for en bestilling.
Jeg sætter mine priser efter mange variabler f.eks størrelse og materialer.

Hvor lang tid tager det at male et maleri?

Alt efter størrelse, materiale og hvor mange projekter jeg har, så kan det nemt tage fra 3 ugers tid, til flere måneder. Men hasteopgaver kan opstå og der skal man henvende sig og forhøre om mulighederne.

Jeg kan ikke se 'X' i dit galleri
- kan du male det?

Jeg kan som udgangspunkt male det meste, hvis du leder efter specifikke eksempler på portrætter, dyr eller en bestemt stilart som ikke er på siden, så skriv endeligt til mig og få en snak.

Jeg vil gerne have et stort maleri, men koster det ikke en mindre formue i levering?

Større malerier kan tit være meget dyre at sende rundt i landet, men der er også mulighed for levering, mødested eller afhentning. Hvis du bor på Fyn eller Jylland så er der gode muligheder for jeg personligt kan levere værket.

Udstiller du?

Udstillinger bliver annonceret på bloggen og facebook. Hvis du er interesseret i at jeg skal udstille hos dig, så skriv endeligt gerne til min email på info@nikitaaustin.dk

Hvordan maler du sådan?

Det korte svar er; med mange års erfaring. Hvis du eller en gruppe du kender er interesseret i at lære mine teknikker, kan jeg hyres til undervisning. Skriv til min email på info@nikitaaustin.dk og så finder vi ud af noget.