Spring til indhold

HÅNDMADDER

En lækker armfuld af overskud.

Jeg fik muligheden for at udstille på Storms Pakhus i Odense, og fik en ide der pressede sig så meget på, at jeg blev nød til at udføre den.

Gigantiske håndmadder!

3 værker i cirka 60 x 120 cm størrelse. Produceret af genbrugsmateriale fra hverdagen og malet med akrylmaling.

Fra mund til virkelighed

I virkeligheden er det jo en meget simpel ide, stort madsted laver mad, derfor skal stort madsted have stort mad! Logik!
Eller måske er det lidt mere end det. 

Jeg er selv rimelig vild med smørrebrød og håndmadder, der er noget lidt surrealistisk over hvordan vi stabler umenneskelige mængder pålæg og tilbehør, på et ydmyg stykke rugbrød. Byggeklodserne virker simple, men utroligt danske med rugbrødet, rullepølsen, remouladen osv.
Men selve konceptet er overdådigt og næsten frådsende, hvilket sjovt nok ikke er så meget i den danske ånd. 

Det har sat mine tanker lidt igang og derfor har jeg kombineret den gigantiske størrelse, frembrusende og bombastisk i sin udførelse, med materialerne som er af genbrug, ydmyge og noget der er meget fremtræden i den danske kultur.

I det hele taget har det været en spændende rejse at lave disse enorme håndmadder. Jeg har brugt flere timer på at finde de helt rigtige stykker genbrug, fra både mit egent hjem men også virksomheder og genbrugsstationer.

Det har været en udfordring at lege med de forskellige materialer, for at se hvad det kunne frembringe. Nogle materialer er nemmere at udforme, men et helvede at montere.

Jeg syntes selv resultatet er blevet fantastisk og jeg håber at folk finder det underholdende og lidt surrealistisk, når de ser et kæmpe stykke smørrebrød på væggen.

Af de forskellige materialer er f.eks:

– Flamingo isolering
– Indpakning fra modtagne pakker
– Plastikskeer
– Overskuds låg fra diverse spande
– Træningsmåtter
– Plastik Flasker
– Gammelt PU Skum

Og selvfølgelig låget fra en portion smørrebrød, som er blevet brugt til inspiration.